wiegand

Wat vinden Marlies en Hendrik van HAN ?

"Han heeft met zijn kleine makelaardij precies dat wat je nodig hebt als koper, verkoper, huurder of verhuurder van een huis. Han heeft er veel plezier in om mensen persoonlijk te helpen om dat te vinden wat bij hen past.

Als huurder of koper heb je daar veel aan, omdat Han de mogelijkheden laat zien maar ook eerlijk is over wat je wel en niet kunt verwachten. Als verhuurder of verkoper zorgt Han dat het huis los komt van jouw persoonlijke voorkeuren zodat het zijn volle potentieel aan de markt toont. Han's portfoliobeleid om alleen woningen te doen waarvan hij de achtergrond en omgeving goed kent, maakt dat hij een eerlijk en correct verhaal kan neerzetten dat misverstanden en teleurstellingen voorkomt.

Uniek is Han's werkwijze om bij verhuur de eigenaar volledig te

ontzorgen zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Daarbij vraagt hij een redelijke vergoeding die rechtstreeks aan de ontvangen huuropbrengst gekoppeld is, waardoor de belangen geheel parallel lopen en er geen verrassingen en bijkomende kosten zijn.


Het geheim van Han's succes is dat hij zijn cliƫnten en relaties benadert zoals hij ook benaderd zou willen worden: dienstverlenend maar met een sterke eigen visie en met het gezamenlijk einddoel voor ogen. Een zakelijk effectieve benadering wordt door Han moeiteloos gecombineerd met een heel plezierige samenwerking."


Hendrik WiegandHendrik Wiegand

Overburgkade 41 Voorburg