meza

Wat vindt Meza van HAN ?

"Een makelaar zoeken was voor mij niet een alledaagse bezigheid. In zo een geval is mijn tactiek, vraag er drie en kijk wat er uit komt.


Er was het groot makelaarskantoor, een klein makelaars kantoor en de eenpitter Han. Ze deden allemaal hun verhaal. Heel boeiend, allemaal zo verschillend. Maar voor mij stak er een met kop en schouders bovenuit, en ja, je raad het al, dat was Han. En waarom? Hij was de enige die echt zijn huiswerk had gedaan, de enige die echt goed kon onderbouwen waarom het huis de genoemde prijs waard was. Hij wist precies wat er te koop stond en waar de nuances zaten die voor de prijsverschillen zorgden en maakten dat het ene huis geschikter was voor de ene dan wel voor de andere koper.

Hij had mij helemaal overtuigd van waar hij stond en waarom. Het gaf een hele solide indruk. Dit is wat ik zocht in een goede makelaar.


Daarnaast is het gewoon een sympathieke kerel waar heel goed mee samen te werken is, die altijd klaar staat om te helpen, ook bij taken die hij niet voor zijn rekening had hoeven nemen, die heel flexibel is en bereid is zijn agenda aan te passen aan koper en verkoper.

Hij is misschien wel het buitenbeentje, die de marketing machine niet op de zelfde manier gebruikt als de andere makelaars, maar dat heeft helemaal geen negatief effect gehad bij het vinden van kopers. Hij kent zijn markt en zijn klanten.


Al met al had ik mij geen betere makelaar kunnen wensen."


Meza Rijsdijk
Meza Rijsdijk

Koninginnelaan 55 Rijswijk