masa

Wat vinden Manon en Sam van HAN ?

Toen wij besloten om ons huis in de verkoop te zetten hebben wij meerdere makelaars over de vloer gehad. HAN makelaardij kwam van af het eerste moment professioneel en kundig over. Waar hij zich voor ons vooral in onderscheidde was persoonlijke benadering en de tijd en energie die hij in ons stak. Gedurende het verkoopproces heeft hij onze verwachtingen meer dan waar gemaakt.

Han stond altijd voor ons klaar. Voor de bezichtigingen koos hij momenten dat ons huis het best tot zijn recht kwam. Alle kijkers werden op een professionele manier begeleid en konden achteraf met eventuele vragen bij hem terecht. Ook op financieel gebied heeft hij ons bijgestaan. Toen wij ook nog andere zaken rond de verkoop moest regelen, heeft hij ons ontzettend veel uit handen genomen. Han heeft ons letterlijk ‘ontzorgd’ op veel meer manieren dan je feitelijk van een makelaar kan verwachten.

Wat natuurlijk helemaal prettig was is dat het huis héél snel verkocht is en wij nu zonder zorgen in ons nieuwe stulpje wonen.


Manon en Sam

Paradijsstraat 47  Voorburg