koning10

Wat vinden Vera en Jeroen van HAN ?

"In korte tijd wilden wij een huis aankopen en onze woning verkopen. Han heeft ons daarbij uitstekend geholpen. Vanaf het begin heeft Han zich erg betrokken getoond en ons voorzien van kritisch en passend advies. Zowel de verkoop als aankoop is in korte tijd gelukt en dat met uitstekend resultaat.

Bij de aankoop is het gelukt om te komen tot een voor ons en de verkoper goede prijs. Daarnaast heeft Han zich ingezet om ervoor te zorgen dat wij, voor definitieve aankoop, menig keer met onze aannemer en architect konden kijken bij ons nieuwe huis om verbouwingsplannen te ontwikkelen.

Bij de verkoop heeft Han snel gehandeld, een slimme verkoopstrategie opgesteld en met ons besproken en aansluitend de tijd genomen voor alle geïnteresseerden. Hij maakt zelf reële en goede foto’s van de woning, verdiept zich in de woning en het verhaal van ons als verkopers en brengt dit krachtig en zonder poespas over aan mogelijke kopers. En met een voor ons geweldig resultaat: Binnen een paar dagen was onze woning voor een meer dan uitstekende prijs verkocht.   

Han is als persoon betrokken, weet wat hij doet, luistert goed naar wat je wil en is gelijktijdig de advocaat van de duivel als dat nodig is en behoed je voor onbezonnen acties. Specifiek vinden wij het fijn dat Han ook na beide deals tot en met overdracht aanspreekbaar blijft en helpt waar dat nodig is. Van begin tot eind goede hulp en begeleiding.

Wij kunnen Han en Han Makelaardij van harte aanbevelen, zeker als je een makelaar zoekt die niet alleen gaat voor snelle aankoop/verkoop maar echt gaat voor een goede deal voor zowel koper als verkoper.

Vera en Jeroen Roeloffzen
Koninginnelaan 10  Voorburg