stigter

Wat vinden Karen & Gijs van HAN ?

"HAN heeft ons geholpen bij de aankoop van ons huidige huis en daarna bij de verkoop van ons huis aan de Patrijslaan 58 te Leidschendam. Bij de aankoop heeft hij voor ons flink geld verdiend. Allereerst bij de onderhandelingen over de aankoopprijs.

Daarna heeft hij ons bijgestaan en geadviseerd over de te volgen strategie bij de financiering van onze nieuwe woning. HAN kent de wegen, neemt de zorgen bij je weg en pakt de zaken aan alsof het zijn eigen belang betreft. We hadden reeds een voorstel liggen van onze bank. Uiteindelijk kwamen we uit op een veel lagere rente en ook de afsluitprovisie werd fors bijgesteld.

Vervolgens heeft hij de verkoop van onze woning voortvarend ter hand genomen. HAN besteedde veel aandacht aan de presentatie van de woning. HAN zorgde altijd voor een snelle en uitgebreide terugkoppeling van de ontwikkelingen rond de woning en we hadden regelmatig overleg over de te volgen strategie. HAN organiseerde zelf open huis. Dit hoorde bij zijn full service pakket zonder dat hiervoor extra kosten in rekening werden gebracht. Hij offerde hiervoor een deel van zijn zaterdag op en wij konden gewoon door met ons drukke leven. Op een van die open huis sessies kwam de uiteindelijke koper van ons huis. Deze mensen kwamen enige weken later terug in de lucht met concrete interesse nadat ze hun huis verkocht hadden. Hierna werden de onderhandelingen snel afgerond.


Wij kunnen HAN van harte aanbevelen. HAN staat voor eerlijke, persoonlijke dienstverlening voor een goede prijs."
Karen Stigter

Patrijslaan 58 Leidschendam