wil9


*** VERKOCHT ***


TE KOOP

€ 375.000,-- k.k.


 

Willemstraat 9


2275 CN Voorburg

 
 
 
 
 

EEN BUITENKANS MET VEEL POTENTIEEL. DRIELAAGS TUSSENWONING MET BEKNOPTE STADSTUIN, ACHTEROM EN ZONNIG EN RUIM DAKTERRAS. DEZE WONING VERDIENT EEN OPKNAPBEURT EN IS DAARMEE GEHEEL NAAR EIGEN SMAAK IN TE RICHTEN.


Voorburg West in het algemeen en de Willemstraat in het bijzonder combineert alles wat men zich wensen kan. In de autoluwe Willemstraat spelen de kinderen nog lekker op straat. De historische Herenstraat met zijn gevarieerd horeca- en winkelaanbod ligt op 5 minuten loopafstand. Ook winkelcentrum Koningin Julianaplein is op korte afstand gelegen. Diverse basisscholen binnen loopafstand, waarvan twee binnen 250 meter. Ook voortgezet onderwijs op goed niveau binnen 5 en 10 minuten fietsen. Sportvoorzieningen, groen en openbaar vervoer zijn in de naaste omgeving volop aanwezig. NS-station op 5 minuten lopen en de bus om de hoek. Met de auto zit u binnen 2 minuten op de snelweg (A4, A12, A13) en binnen enkele minuten in hartje Den Haag. Kortom prettig wonen in een fijne omgeving met alle voorzieningen die u kunt bedenken. 


Indeling:

Entree woning, tochtportaal, gang, toilet. Lichte voorkamer met schouw en toegang tot achterkamer. Achterkamer met schouw en toegang tot de stadstuin middels openslaande deuren. Keuken met opstelplaats voor cv-ketel. Ook vanuit de keuken is de tuin bereikbaar, alwaar u kunt genieten van de middagzon. Deze tuin is tevens bereikbaar via de achterom, zodat de fietsen niet op straat hoeven te staan, maar desgewenst in de houten schuur kunnen worden gestald.


Eerste verdieping:

Overloop met toilet en kast. Twee slaapkamers aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde. Badkamer met ligbad, separate douche, wasbak en aansluiting voor wasmachine.


Tweede verdieping:

Achterkamer met toegang tot het dakterras waar u tot zonsondergang van de zon kunt genieten. Hele riante en lichte zolderkamer over de volle breedte met tevens toegang tot het dakterras. Deze fijne ruimte is uitgerust met twee grote dakkapellen en het daglicht komt daardoor aan alle kanten binnen. In de nok treft u nog een ruime berging aan die bereikbaar is middels een vlizotrap.


Bijzonderheden:


* Voor maten van de kamers verwijzen wij u naar de plattegronden

* Eigen grond

* Bouwjaar ca. 1920

* Woonoppervlak ca. 135 m2

* Perceel ca. 96 m2

* Notariskeuze voorbehouden aan verkoper


Bovenstaande informatie is door HAN Makelaardij met de hoogste zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. Deze Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te controleren.


Vul onderstaand antwoordformulier in of bel voor een afspraak