veenweg


*** VERKOCHT ***


TE KOOP

€ 1.195.000,-- k.k.


 

Veenweg 146A


2493 ZB  Den Haag

AAN DE ZEER GEWILDE VEENWEG KOMT OP EEN TOPLOCATIE EEN BUITENKANS LANGS. EEN FRAAIE VILLA WORDT BINNENKORT CASCO OPGELEVERD. DAT BETEKENT DAT U ALLES NAAR EIGEN WENS KUNT MAKEN, MAAR NIET 2 JAAR HOEFT TE WACHTEN OM ER TE KUNNEN WONEN.


MOMENTEEL WORDT ER DOOR DE STUKADOORS HARD GEWERKT, MAAR U KUNT GEWOON KOMEN KIJKEN HOE HET WERK VORDERT EN OF DE WONING IETS VOOR U IS. STUUR EEN BERICHT OF BEL EVEN VOOR EEN AFSPRAAK.


De Veenweg is een landelijke, rustige weg aan de rand van Den Haag. De ligging maakt voorzieningen als winkels, (internationale) scholen en openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. De Britisch School ligt zelfs op looopafstand. De locatie biedt zeer goede verbinding met de uitvalswegen richting Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. In 6 minuten staat u met de auto in Oud Voorburg en met 10 minuten in centrum Den Haag. Strand, zee en duinen, golfbanen, het recreatiegebied Vlietlanden, het is allemaal uitstekend bereikbaar. Kortom: Rustig wonen met alle stadse voorzieningen onder handbereik.


De woning wordt casco opgeleverd zodat u de smaakgevoelige zaken geheel naar eigen inzicht kunt afronden. De vloeren, keuken en de badkamers kiest u zelf, zodat het helemaal uw eigen huis wordt !


Indeling:


Begane grond

Aan de voorzijde van de woning is voldoende ruimte voor het stallen van meerdere auto's. Bovendien is de woning voorzien van een ruime garage welke ook vanuit de woning en vanuit de achtertuin bereikbaar is. Via de ruime hal met toiletruimte en meterkast bereikt u de enorme woon-/eetkamer van ca. 78m2 met erker aan de voorzijde en schuifdeuren aan de achterzijde. Aan de achterzijde zijn de voorziening voor een kookeiland reeds getroffen. Aan de voorzijde is een gasleiding aangebracht, zodat een gashaard kan worden aangebracht.


Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers. De kleinste slaapkamer heeft ook een deur richting de master bedroom, zodat deze ook als walk-in closet gebruikt kan worden. De masterbedroom heeft directe toegang tot de aangrenzende badkamer.


Tweede verdieping

De kapverdieping kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld. Hier kunnen vrij eenvoudig twee slaapkamers worden gerealiseerd.


Bijzonderheden:

* Aanvaarding in overleg, kan snel

* Voor maten van de kamers verwijzen wij u naar de plattegronden

* Eigen grond

* Bouwjaar 2020

* Gebruiksoppervlak wonen ca. 225 m2

* Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte ca. 17 m2 (garage)

* Perceel ca. 648 m2

* Notariskeuze voorbehouden aan verkoper


Bovenstaande informatie is door HAN Makelaardij met de hoogste zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. Deze Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te controleren.


Vul onderstaand antwoordformulier in of bel voor een afspraak