thor341


***VERKOCHT***


TE KOOP

€ 319.000,-- k.k.


 

Thorbeckelaan 341


2564 BN Den Haag

IN DE GEWILDE VRUCHTENBUURT  IS DEZE PARTERRE  MET VEEL POTENTIEEL EN EEN RIANTE ACHTERTUIN VAN 100M2 BESCHIKBAAR.


De ligging is zeer aantrekkelijk met leuke winkels en diverse horeca direct om de hoek aan de gezellige Appelstraat en het grotere winkelcentrum Savornin Lohmanplein op loopafstand (ca. 500 meter). Naar het strand van Kijkduin fietst u binnen 10 minuten en in de helft van de tijd staat u bij  de Bosjes van Pex, terwijl openbaar vervoer (bus 23 en 14 en tramlijn 3)  ook binnen handbereik zijn.    Door de riante achtertuin biedt dit  appertement goede mogelijkheden om uit te bouwen.


Indeling


Entree, hal met tochtdeur, gang met twee ruime vaste kasten waarvan  één de cv-ketel herbergt, ruim toilet met fonteintje, ruime woon-/eetkamer van ruim 45m2 voorzien van eikenhouten visgraatparket met band en bies welke doorloopt in de gang, open keuken met openslaande deuren naar de riante achtertuin. Voorslaapkamer (ca.5,05 x 2,80) met laminaat vloer en inbouwkast met schakelkast elektra, achterslaapkamer (ca. 7,17 x 2,80/1,68) met schuifwand naar ruime inloopkast, laminaat vloer en openslaande deuren naar de tuin, aangrenzend badkamer (ca. 3,48x x1,82), voorzien van bad, toilet en wastafel. De tuin is voorzien van een tweetal houten bergingen.


Bijzonderheden:


* woonappervlakte ca. 100 m2;

* bouwjaar ca. 1935;

* eigen grond;

* elektra 8 groepen;

* actieve VvE; bijdrage € 105,-- per maand; (per januari 2018 gewijzigd naar € 120,-- per maand)

* oplevering in overleg, kan snel;

* CV combiketel,  Nefit Smartline, bouwjaar 2005;

* notariskeuze voorbehouden aan verkoper;
Bovenstaande  informatie is door HAN Makelaardij met de hoogste zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. Deze Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te controleren.


Vul onderstaand antwoordformulier in of bel voor een afspraak