lvm20


*** VERKOCHT O.V. ***


TE KOOP

€ 590.000,-- k.k.


 

Laan van Middenburg 20


2275 CC Voorburg

VERRASSEND RUIME EN LICHTE JAREN '20 WONING OM DE HOEK VAN HET OUDE CENTRUM MET 5/6 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS, ZEER ZONNIGE TUIN OP HET ZUIDEN EN ACHTEROM.


Voorburg West in het algemeen en 'De Laan' in het bijzonder combineert alles wat men zich wensen kan. De historische Herenstraat met zijn gevarieerd horeca- en winkelaanbod ligt op 5 minuten loopafstand. Er bevinden zich zelfs twee restaurants in de laan zelf. Ook winkelcentrum Koningin Julianaplein is op korte afstand gelegen. Diverse basisscholen binnen loopafstand, waarvan twee binnen 250 meter. Ook voortgezet onderwijs op goed niveau binnen 5 en 10 minuten fietsen. Sportvoorzieningen, groen en openbaar vervoer zijn in de naaste omgeving volop aanwezig. NS-station op 5 minuten lopen en de bus om de hoek. Met de auto zit u binnen 2 minuten op de snelweg (A4, A12, A13) en binnen enkele minuten in hartje Den Haag. Kortom prettig wonen in een fijne omgeving met alle voorzieningen die u kunt bedenken. In deze prettige omgeving komt deze aantrekkelijke woning beschikbaar.


Indeling:

Entree woning, hal met meterkast, open trapberging en zeer ruim (hangend) toilet met fonteintje. Ruime en lichte woonkamer met parketvloer en goed functionerende open haard. Semi-open keuken met diverse inbouwapparatuur en toegang tot de fraaie en zonnige achtertuin (ca. 10 meter diep) met ligging op het zuiden met stenen schuur en toegang tot de achterom. De achtergevel is voorzien van electrisch bedienbare zonwering.


Eerste verdieping:

Overloop met toilet. Ruime en lichte gelijkwaardige slaapkamers aan voorzijde en achterzijde, beide met openslaande deuren naar balkon. De kamers worden gesepareerd door een zeer ruime kastenwand. Derde slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Badkamer aan de achterzijde met bad/douche-combinatie, dubbele wasbak en aansluiting voor wasmachine en droger. Alle slaapkamers zijn voorzien van houten planken vloeren.


Tweede verdieping:

Overloop met berging met cv-ketel. Zeer ruime slaapkamer aan voorzijde. Aan de achterzijde ruime slaapkamer met dakkapel en toegang tot de aangrenzende badkamer met douche, toilet en wasbak. De kamer aan de voorzijde is momenteel in gebruik als walk-in closet. Slaapkamers voorzien van houten planken vloeren.


Bijzonderheden:


* Voor maten van de kamers verwijzen wij u naar de plattegronden

* Eigen grond

* Bouwjaar ca. 1920

* Woonoppervlak ca. 164 m2

* Perceel ca. 137 m2

* Verwarming via Nefit Trendline HRC30 CW6 geplaatst in oktober 2017 en uitgerust met op afstand bedienbare thermostaat

* Schilderwerk buiten gedaan in 2018/2019

* Elektra gemoderniseerd 

* Parkeren met vergunning (kosten € 51,35 voor 4 jaar)

* Notariskeuze voorbehouden aan verkoper


Bovenstaande informatie is door HAN Makelaardij met de hoogste zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. Deze Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te controleren.


Vul onderstaand antwoordformulier in of bel voor een afspraak