gbk30b


NIET MEER BESCHIKBAAR


TE KOOP

€  690.000,-- k.k.


 

Geestbrugkade 30 B


2281 CX  Rijswijk

DE GEPLANDE AANKOOP VAN EEN ANDER HUIS IS NIET DOORGEGAAN, WAARDOOR DE VERKOOP VAN GEESTBRUGKADE 30B OOK IS AFGEBLAZEN/UITGESTELD.


UNIEK GELEGEN AAN DE TREKVLIET, OP DE GRENS VAN RIJSWIJK EN VOORBURG, 4 LAAGS HERENHUIS MET 5 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS, ZONNIGE ACHTERTUIN OP HET ZUIDWESTEN MET ACHTEROM, MODERNE WOONKEUKEN EN INPANDIGE GARAGE.


Deze woning is gelegen aan de rand van het populaire Leeuwendaal nabij het gezellige oude centrum van Oud Rijswijk. Ook het oude centrum van Voorburg is goed bereikbaar. Hierdoor heeft u om de hoek een groot aanbod van winkels en een zeer gevarieerd aanbod van kwalitatief hoogwaardige horeca. Ook qua scholen heeft u een ruime keuze. Verder is openbaar vervoer goed bereikbaar en zit u zeer gungstig ten opzichte van de snelwegen A4, A12 en A13.


Op de begane grond vindt u de inpandige garage met electrische deur op met daarachter de luxe en ruime woonkeuken. De woonkeuken is in 2008 vergroot en volledig vernieuwd en voorzien van alle gemak. Alle denkbare kwaliteitsapparatuur is in de keuken verwerkt. De vloer is voorzien van vloerverwarming en het plafond is voorzien van fraaie verlichting en boxen voor muziek. In de garage is de opstelplaats voor de wasmachine en de droger. In de entree is een vakkundig op maat gemaakte inbouwkast aangebracht. In de tuin is van vroeg tot laat een plekje in de zon voorhanden, maar kunt u ook altijd de schaduw vinden indien gewenst. In de sfeervolle houten overkapping met verlichting en electriciteit kunt op mooie zomeravonden tot heel laat buiten genieten.


Op de eerste verdieping is de ruime en lichte woonkamer met prachtig uitzicht over de Vliet. Een houten vloer en een traditionele open haard maken deze verdieping helemaal af. Via de vide heeft u hier contact met de woonkeuken.


Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, separate douche en een sauna.


Op de derde verdieping bevinden zich twee ruimte kamers. Aan de achterzijde wordt deze momenteel gebruikt als kantoor. Aan deze ruimte grenst een ruim dakterras alwaar u kunt genieten van de ondergaande zon en een wijds uitzicht. Om de zon buiten te houden is deze kamer voorzien van automatische zonwering. Aan de voorzijde een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer en mooie inbouwkasten. De badkamer is uitgerust met regendouche en vloerverwarming.


Bijzonderheden:

* Woning verkeert in goede staat en is zo te betrekken;

* Aanvaarding in overleg;

* Voor maten van de kamers en de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden;

* Eigen grond

* Bouwjaar ca. 2000;

* Gebruiksoppervlak wonen ca. 178 m2 exclusief garage (191 m2 inclusief);

* Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte ca. 13 m2 (garage)

* Perceel 106 m2

* Electra 13 groepen, waarvan 3 krachtstroom voor sauna, dak is voorzien van 8 zonnepanelen van 275W;

* CV combiketel Vaillant HR Solide Plus, bouwjaar 2010;

* De woning is voorzien van een draadloos alarmsysteem van Verisure (huur);

* Notariskeuze voorbehouden aan verkoper


Bovenstaande informatie is door HAN Makelaardij met de hoogste zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. Deze Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te controleren.


Vul onderstaand antwoordformulier in of bel voor een afspraak