gb45


*** NIEUW  ***


TE KOOP

€ 500.000,-- k.k.


 

Geestbrugweg 45


2581 VG  Den Haag

OP EEN ZEER GEWILDE LOCATIE, OP DE GRENS VAN 'LEEUWENDAAL' EN 'CROMVLIET' GELEGEN, RUIM EN SFEERVOL HERENHUIS MET ROYALE EN ZEER ZONNIGE ACHTERTUIN. 'OUD RIJSWIJK' EN  'DE BINCKHORST'  IN VOLLE ONTWIKKELING OP LOOPAFSTAND. WINKELS, SCHOLEN, OPENBAAR VERVOER EN DE UITVALSWEGEN NAAR ALLE BELANGRIJKE STEDEN BINNEN ENKELE MINUTEN. KORTOM , HEERLIJK WONEN MET ALLE VOORZIENINGEN OM DE HOEK.


Indeling


Begane grond

Via voortuin entree woning, ruime vestibule  (ca. 2,31 x 1,98) met meterkast,  karakteristieke gang met toilet, dubbele deuren met glas-in-lood  naar de woon-/eetkamer.  De ruime woonkamer (ca.  12,15 x 3,65) is voorzien van mooie parketvloer met band en bies, een fraaie schouw en openslaande deuren naar de tuin. De voor- en achterkamer kunnen van elkaar worden gescheiden door schuifdeuren met glas-in-lood.  In de voorkamer zijn twee vaste kasten.  Moderne keuken (ca. 3,48 x 1,96) voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combimagnetron. Ook via de keuken is de riante tuin (14,25 X 5,95) te bereiken waar u van de vroege ochtend tot de late avond van de zon kunt genieten. Door de ligging van de aangrenzende tuinen heeft u een wijds en prettig uitzicht.


Eerste verdieping

Overloop met toilet, slaapkamer aan voorzijde (ca 3,90 x 3,65) met balkon en vaste kast,  slaapkamer aan achterzijde (ca. 4,60 x 3,65) met balkon en vaste kast, tussengelegen moderne badkamer (ca. 1,96 x 3,65), de voorzijkamer (ca. 2,36 x 1,99) is voorzien van douchekabine, wastafel en opstelplaats voor wasmachine en droger,  slaapkamer aan achterzijde  (ca. 3,47 x 1,99) met balkon.


Tweede verdieping

Overloop, slaapkamer aan voorzijde (ca. 4,02 x 3,65) met dakkapel, voorzijkamer (ca. 2,42 x 1,98) met dakkapel, achterkamer/berging (ca. 1,86 x 3,66)  met combiketel. Ruim dakterras (ca 25m2) waardoor mogelijkheid bestaat om deze verdieping uit te bouwen tot een volwaardige woonlaag met extra slaap- en/of badkamers.


Bijzonderheden:

* Eigen grond;

* Notariskeuze voorbehouden aan verkoper;

* Oplevering in overleg;

* Riolering tot aan de straat vernieuwd in 2007;

* Plat dak en pannendak vernieuwd in 2007;

* Gehele woning voorzien van dubbel glas;

* Combiketel Vaillant bouwjaar  1998;

* Allesbrander is niet aangesloten en ter overname.Bovenstaande  informatie is door HAN Makelaardij met de hoogste zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. Deze Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te controleren.Vul onderstaand antwoordformulier in of bel voor een afspraak

 
 
 
 
 

Laan van Middenburg 16 Voorburg

070 - 73 70 584