flavius


*** VERKOCHT ***

€ 299.000,-- k.k.


Flaviusstraat 8

2275 VH  Voorburg
Object                   Woonhuis

Type                      Tussenwoning

Bouwjaar              ca. 1930

Woonopp.             ca. 140 m2

Aantal kamers      5


KLIK FOTO VOOR MEER FOTO' S
*** VERKOCHT ***


IN EEN RUSTIG EN VERKEERSLUW STUKJE VOORBURG WEST AAN PLEINTJE GELEGEN VERRASSEND RUIME WONING VAN CIRCA 140 M2 MET GROTE WOONKAMER, MODERNE KEUKEN, LUXE BADKAMER EN 4 SLAAPKAMERS.

VOORBURG WEST IS EEN GEZELLIGE WOONWIJK DIE GRENST AAN HET OUDE CENTRUM MET DE HERENSTRAAT. OOK IS DEZE WONING GUNSTIG GELEGEN TEN OPZICHTE VAN HET OUDE CENTRUM VAN RIJSWIJK, SCHOLEN, OPENBAAR VERVOER EN UITVALSWEGEN (A4, A12 EN A13). KORTOM: DE RUST VAN EEN DORP MET DE VOORZIENINGEN VAN DE STAD. 


Indeling:


Begane grond:


Entree.  Vestibule met meterkast ( 7 gr. + ALS). Ruime hal met veel bergruimte. Modern toilet. Ruime en lichte woonkamer van ca. 32 m2 voorzien van Frans eiken visgraat parketvloer. Half open moderne L-vormige keuken met een robuust eikenhouten aanrechtblad en diverse Siemens inbouwapparatuur (inductiekookplaat, RVS afzuigschouw, vaatwasmachine, combi magnetron en koelkast. Vanuit de keuken toegang naar kleine achtertuin/patio.


1e verdieping:


Ruime overloop met toegang naar het achterbalkon. Modern toilet, luxe badkamer met extra groot ligbad, wastafel en aparte douche. 2 slaapkamers (5,05 x 3,05 en 3,80 x 3,05 m.).


2e verdieping:


Overloop. Aparte ruimte met toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. Ruime voorslaapkamer met dakkapel. Grote achterslaapkamer met bergvliering en C.V.-ruimte.


Bijzonderheden:


* De erfafscheiding is in onderling overleg met de buren afwijkend van de kadastrale erfgrens.

* Oplevering in overleg.

* Ouderdomsclausule van toepassing


Vul onderstaand antwoordformulier in of bel voor een afspraak

 
 
 
 

Laan van Middenburg 16 Voorburg

070 - 73 70 584