effa


*** VERKOCHT ***


TE KOOP

€ 829.000,-- k.k. 

Effathalaan 39

2275 TH  Voorburg

AAN EEN RUSTIGE BREDE LAAN MET ALLURE DOET ZICH EEN ECHTE BUITENKANS VOOR! OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN VOORBURG-WEST KOMT EEN HALF VRIJSTAAND EN ZEER AANTREKKELIJK FAMILIEHUIS BESCHIKBAAR MET SFEERVOLLE LIVING, RUIME OPEN WOONKEUKEN, 5 SLAAPKAMERS, GROTE GARAGE, RUIME OPRIT EN EEN FANTASTISCHE ZONNIGE TUIN OP MAAR LIEFST 379 M2 GROND !


De ruime achtertuin  heeft door zijn ligging (ZO) en diepte een optimale bezonning tot in de avond en biedt maximale privacy. Doordat de achtertuin direct grenst aan 'Park Arentsburgh'  geniet u bovendien van optimale rust. Niet alleen het park ligt om de hoek. De woning is ook zeer centraal gelegen ten opzichte van de belangrijkste uitvalswegen richting Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en tevens gunstig gelegen ten opzichte van diverse scholen, sportverenigingen, station Voorburg en openbaar vervoer en winkels en horeca in het oude centrum van Voorburg. Kortom: rustig en groen wonen in een gebied met een hoog voorzieningenniveau.


Indeling:


Begane grond;

Via de oprit die makkelijk twee auto's kan herbergen bereikt u de entree aan de zijkant van de woning, vestibule met meterkast, hal, praktische kelder onder de trap, modern  hangend toilet met fonteintje, via dubbele deuren entree ruime en sfeervolle living met parketvloer, goed functionerende open haard en openslaande deuren naar de achtertuin, gezellige moderne grote woonkeuken met lichtkoepel en grote vloertegels voorzien van  diverse inbouwapparatuur  zoals, vaatwasser, brede oven, kookplaat met twee inductie en drie gasbranders, bakplaat en RVS afzuigkap. Ook via de keuken is de achtertuin bereikbaar. De zeer diepe en mooi aangelegde achtertuin is voorzien van een ruime garage met bergvliering, overdekte (fietsen)stalling en drie terrassen.


Eerste verdieping;

Overloop, ruime slaapkamer aan voorkant met balkon, laminaatvloer en inbouwkast, ruime slaapkamer aan achterzijde met balkon, achterzijkamer met inbouwkast, moderne badkamer met dubbele douche met glazen wand, dubbele wastafel en semi-separaat hangend toilet.


Tweede verdieping;

Overloop, opstelplaats voor wasmachine en droger, wastafel, slaapkamer aan voorzijde met dakkapel en houten vloer, slaapkamer aan achterzijde met dakkappel en houten vloer,
Bijzonderheden:


* Voor maten van de kamers verwijzen wij u naar de plattegronden

* Bouwjaar ca.   1951

* Eigen grond

* Combiketel Remeha, bouwjaar  2012

* Elektra  14 groepen met 3 ALS

* Dak in 2012 geïsoleerd

* Woonoppervlakte ca. 152 m2

* Perceel 379 m2 !

* Oplevering in overleg

* Notariskeuze voorbehouden aan verkoper


Bovenstaande  informatie is door HAN Makelaardij met de hoogste zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. Deze Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te controleren.


 


Vul onderstaand antwoordformulier in of bel voor een afspraak