ck34


*** VERKOCHT ***


TE KOOP

€ 260.000,-- k.k.


 

Cromvlietkade 34


2281 TV  Rijswijk

OP DE GRENS VAN RIJSWIJK EN VOORBURG, PRACHTIG GELEGEN, 5 KAMER PARTERREWONING (3 SLAAPKAMERS) MET UITGEBOUWDE OPEN KEUKEN, VRIJ UITZICHT OVER DE VLIET AAN VOORZIJDE EN RUIME ACHTERTUIN OP HET ZUIDWESTEN.


Dit stuk Cromvlietkade kenmerkt zich door de mooie brede trottoirs , goed onderhouden woningen en een zeer prettige sociale cohesie. Er zijn dan ook veel woningen die al twintig jaar of langer door dezelfde  mensen worden bewoond. De huidige eigenaar heeft de woning ook bijna 20 jaar geleden gekocht en met pijn in het hart verlaten toen de geboorte van de jongste het totaal op 5 bewoners bracht.


Indeling:


Entree, hal met tochtdeur, gang met originele granito vloer,  slaapkamer aan voorzijde met ruime inbouwkast, separate ruime gangkast, badkamer met ligbad, aparte douche, wasbak en designradiator, ruime en zeer sfeervolle woonkamer en suite met de originele separatie, mooie warme houten vloer, een tweetal schouwen, moderne open keuken met stenen vloer met vloerverwarming en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser,  fornuis met multifunctionele oven en 5 gaspitten, afzuigkap, en koelkast. Via openslaande deuren is de zonnige en ruime achtertuin bereikbaar.  Onder de glazen veranda met zonwering zijn houten vlonders aangebracht. De rest van de bodem van de  tuin is voorzien van een speelse mozaîek van diverse soorten klinkers en tegels en borders rondom. Verder beschikt de tuin over een verhoogd tuinhuis. Aan de achterzijde bevinden zich de overige twee slaapkamers met zicht op de tuin en een separaat toilet.


Bijzonderheden:


* Voor maten van de kamers verwijzen wij u naar de plattegrond

* Bouwjaar woning ca.  1930

* Eigen grond

* Actieve en gezonde VvE met meerjaren onderhoudsplan en ruime reserve

* Combiketel Remeha Avanta 28C, bouwjaar   2006

* Elektra  6 groepen met aardlekschakelaar

* Waterleiding geheel vernieuwd

* Woning is voorzien van een alarminstallatie

* Geheel voorzien van dubbel glas

* Plafond in woonkamer en gang is voorzien van isolatie

* Woonoppervlakte ca. 90 m2

* Achtertuin ca. 65 m2

* Oplevering in overleg, kan snel

* Notariskeuze voorbehouden aan verkoper

* Parkeren met vergunning


Bovenstaande  informatie is door HAN Makelaardij met de hoogste zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. Deze Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te controleren.Vul onderstaand antwoordformulier in of bel voor een afspraak