ass22

*** VERKOCHT ***

€ 259.000,--

Sluisstraat 22-I

1075 TG  Amsterdam

 
 
 
 

*** VERKOCHT ***


SFEERVOL APPARTEMENT IN AMSTERDAM (OUD-ZUID)


Gezellig en goed onderhouden 3-kamerappartement met aan de voorkant een Frans balkon en aan de achterzijde een tweede en tevens royaler balkon. Het sfeervolle appartement is gelegen in de gewilde Schinkelbuurt op de eerste verdieping. Het betreft een woonoppervlakte van circa 54 m2 en de ligging is meer dan perfect te noemen.


De buurt biedt een ruime keus aan restaurants en winkels binnen handbereik en het Vondelpark is om de hoek.


Ook voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver te lopen (100 meter) en binnen enkele minuten zit je op de ringweg A-10. Natuurlijk zijn ook de tram en de bus in de buurt en


het centrum van Amsterdam is nog geen 10 minuten fietsen.


Indeling appartement:


Trap naar eerste verdieping; entree, hal met links een kleine maar verzorgde badkamer met douche en toilet en rechts een gezellige en lichte woonkamer aan de voorzijde met houten vloer en een Frans balkon. Aan de achterzijde bevinden zich beide slaapkamers ( de kamers grenzen aan elkaar en zijn doorgebroken. De kleinste kamer is eventueel ook te gebruiken als inloopkast ) Ook de keuken ligt aan de achterzijde en is uiteraard bereikbaar via de hal. De keuken beschikt over diverse apparatuur en geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde waar je gezellig met twee of meer personen een drankje kunt drinken. Het balkon beschikt tevens over een kleine berging.


 


De VVE is actief en rekent een bijdrage van circa 80 euro per maand aan servicekosten.


Kortom; een sfeervol, goed onderhouden appartement in de gezelligste buurt van Amsterdam.


Dit appartement is uitsluitend op zondag te bezichtigen.

Vul het contactformulier in om een bezichtiging aan te vragen:

Laan van Middenburg 16 Voorburg

070 - 73 70 584