apara47


*** VERKOCHT ***

€ 569.000,-- k.k.


Paradijsstraat 47

2275 EK  Voorburg
Object                   Woonhuis

Type                      Tussenwoning

Bouwjaar              ca. 1950

Woonopp.             150 m2

Perceelopp.          225 m2

Aantal kamers      7


 
 
 
  *** VERKOCHT ***

HEERLIJK FAMILIEHUIS MET 5 SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS, ZONNEPANELEN, PRIVACY BIEDENDE VOORTUIN EN 16 METER DIEPE ZONNIGE ACHTERTUIN MET ACHTEROM.


IN HET GEWILDE STUK VAN DE PARADIJSSTRAAT TUSSEN HET SOOMERLUSTPLEIN EN DE HEESWIJKSTRAAT IN HET GEZELLIGE VOORBURG WEST IS NU EEN FANTASTISCH HUIS BESCHIKBAAR. DRIE BASISSCHOLEN OP LOOPAFSTAND EN HET OUDE CENTRUM VAN VOORBURG EN HET NS-STATION OM DE HOEK. BINNEN TWEE MINUTEN ZIT U OP DE SNELWEGEN RICHTING AMSTERDAM, ROTTERDAM EN UTRECHT. DEN HAAG CENTRUM IS OOK BINNEN ENKELE MINUTEN TE BEREIKEN.  LAAT U RONDLEIDEN DOOR HAN EN ERVAAR DIT HEERLIJKE HUIS ZELF.


Indeling:


Begane grond:

Voortuin (ca. 8.00 x 5,95) met afsluitbare houten fietsenberging, entree via hal (ca. 1,58 x 1,90) met stoppenkast (7 groepen en aardlekschakelaar) en garderobe, tochtdeur naar gang met modern hangend toilet en ruime berging onder de trap (ca. 2,75 x 0,85), toegang tot de zeer ruime woon- eetkamer (ca. 12,50 x 5,75/3,75) met goed functionerende open haard, eikenhouten vloerdelen en moderne open keuken. In 2011 is de begane grond onder begeleiding van een architect  en met vergunning over de volle breedte uitgebouwd waardoor een heerlijke ruimte is ontstaan waar koken en wonen op een zeer prettige manier samensmelten. Vanuit de moderne keuken met kookeiland heeft u zicht op de verdiept gelegen eetkamer en de woonkamer en op de naast de keuken gecreëerde  halfronde speelse open kinderspeelkamer.   De over de volle breedte aangebracht lichtstraat en de twee lichtkoepels geven de woning een zeer bijzondere en lichte uitstraling. Het hoge plafond en de lichtinval door de lichtstraat en het uitzicht op de tuin maken de eetkamer zeer bijzonder en een ruimte waar men graag verblijft. Via de openslaande deuren van de eetkamer en de deur  vanuit het hoger gelegen kookgedeelte is de ruim 16 meter diepe zonnige achtertuin (ZO)  bereikbaar.  De mooi aangelegde tuin met terras is deels voorzien van kunstgras onder de speeltoestellen. Achter in de tuin is een gezellige overdekte lounge waar men van de avondzon kan genieten.  De buitenhaard zorgt er voor dat men hier tot laat kan genieten. Naast deze ruimte is er een ruime schuur/berging met elektriciteit (ca. 3,20 x 2,10) die ogenschijnlijk op het perceel van de buren ligt maar kadastraal tot deze woning behoort. Voor de kinderen is een leuke klimrek/boomhut in de hoek van de tuin.


Eerste verdieping:

Overloop, voorslaapkamer (ca. 4,75 x 3,75) met Frans balkon en inbouwkast over de volle breedte, achterslaapkamer (ca. 4,00 x 3,43) met Frans balkon, achterzijkamer (ca. 2,95 x 2,25) en badkamer (ca. 3,50 x 1,90) met hoekbad, wastafel en hangend toilet.


Tweede verdieping:

Overloop, voorslaapkamer (ca. 3,15 x 3,75) met dakkapel,  ingebouwde kast en ruime berging achter de schotten, achterslaapkamer met dakkapel (3,15 x 3,43) met leuke bedstee en ruime berging achter de schotten, moderne badkamer met dakkapel (ca. 1,76 x 2,20) met ligbad, wastafel en toilet, open ruimte voorzien van Velux dakraam met  combiketel, opstelplaats voor wasmachine en droger  en extra bergruimte achter de schotten. De slaapkamers en de overloop zijn voorzien van laminaat.


Bijzonderheden:

•Verwarming via combiketel  (Remeha Tzerra) bouwjaar 2015, uitbouw is voorzien van vloerverwarming;

*Keuken uitgevoerd in hoogglans met alle inbouwapparatuur waaronder Quooker

•Woning is voorzien van 10 zonnepanelen;

•Gehele woning voorzien  van dubbel glas;

•Bouwjaar circa 1950;

•Woonoppervlakte circa 150m2;

•Perceeloppervlakte circa 225 m2;

*Bij de constructie van de uitbouw is rekening gehouden met de mogelijkheid om deze door te trekken naar de verdieping en de optie om de halfronde muur te verwijderen, ook de pilaar aan het keukenblad kan desgewenst worden verwijderd.


Vul onderstaand antwoordformulier in of bel voor een afspraak

Laan van Middenburg 16 Voorburg

070 - 73 70 584